Am vazut ca pisti 100 de oameni au facut testul meu de pe Testriffic iar castigatoarea este fara indoiala Natalia, care desi nu ma cunoaste in realitate, se pare ca imi cunoaste cel mai bine stilul. Natty U so rock! :)

La polul opus sta redcode kido, care mai rau nici ca putea. Si nu ca nu ar fi fost aproape de adevar, dar a raspuns in mod previzibil (and that's like.. so not me :p). Nu am sa dezvalui varianta corecta de rezolvare a testului dar I can give you this:

-Numele meu real nu e Petronela Paralela (dooh, probabil vine ca o surpriza pentru 8x de oameni) ci Pufy Didiii. Didiii e numele de familie, prefer sa mi se spuna Pufy :p (Alina stie ce zice)
-I'm not a sex maniac, am fost - dar m-am tratat :p
-Daca ma uit in oglinda si parul meu e flowing, shining si perfect, mai am putin si ma trezesc
-Nu ma deranjeaza prea tare cum ma considera altii (like beautiful but dumb), in primul rand pentru ca am descoperit ca sa fii frumoasa e un lucru bun, apoi ca opiniile nu sunt batute in cuie si nu in ultimul rand - totul e relativ, I really am dumb in comparatie cu alte minti mai luminate.
-Darth Vador had a sister, her name was Ela (Vador) - stiu, e cel mai tare banc posibil.. not :) si nu e nici macar varianta corecta.

Post care face awareness la noul meu poll tip noul tip de poll de la noul tip de blogspot : What's the worst thing you can say on a first date? :D