Lucruri care m-au amuzat in revistele noastre.

Incep cu Tango, nu de alta dar tot are o rubrica speciala destinata ciopartirii revistelor concurente in care Simona Catrina critica ingrozitorul pai din ochiul altora.
Puzderie de prichindei, vedete, muzica, premii, dansuri, karaoke si mult lapte. Lapte Fulga, cum altfel?! Doar copiii il considera delicios, mai ales atunci cand e combinat cu fructe. De asta ne-am convins la petrecerea organizata in Herastrau, pentru a sarbatori doi ani de Fulga pe piata romaneasca.


Pagina 18, Petrecere cu Fulga
(interpretare comica a intonatiei)

Cu Fulga n-am nimic, produsul e bun iar strategia de marketing a reusit sa-l propulseze printre cele mai cunoscute branduri.

Si nici nu as vrea sa le produc vreun soc, mai ales pe caldurile astea, asa ca ma gandesc sa tin secret faptul ca nu numai copiii considera laptele Fulga delicios.

Adica, participantii de la petrecerea din Herastrau au stat cateva ore bune pana au realizat acest lucru, si-acum sa vin eu si sa afirm ca nu e asa.. n-ar fi frumos. :p

Revista Glamour prezinta o lista a obiectelor ce nu ar trebui sa lipseasca din geanta unei domnisoare aventuroase. Nici nu stiu cu ce sa incep..

PASTILE
Clasicele analgezice si cateva aspirine, imprena cu niste plicuri de Smecta si o cutie de Emetiral impotriva greturilor. Aceste pilule te pot salva din cele mai neplacute situatii. Ar fi indicat sa ai si un unguent cicatrizant, pentru orice eventualitate. Fara ele, vacanta ta ar putea fi un cosmar.

UN BRICEAG MULTIFUNCTIONAL
care sa contina si desfacator de bere si tirbuson. Asa vei fi tot timpul pregatita pentru un picnic improvizat! Este dotata incluziv cu o pila, asa unghiile tale vor arata mereu perfect!

PUNGI CU INCHIDERE ETANSA ...


Pagina 157, Nu este greu sa..
(interpretarea unei recomandari usor ridicola)

Daca as fi fost lasata sa ghicesc, ziceam ca punga cu inchidere etansa imi trebuia pentru arma pe care ar fi bine sa o am la mine. Asa voi fi tot timpul pregatita pentru un schimb de focuri improvizat! Arma dotata cu niste cartuse calitative, asa loviturile mele vor nimeri tinta perfect!

Killere au fost si celelalte recomandari precum castile (ca sa nu auzi tipatele victimelor), GPRSul (in caz ca te ratacesti pe campul de bataie), unguentul cicatrizant (in caz ca glontul iti zgarie numai pielea).

Lista asta parea facuta mai degraba pentru intrarea intr-o zona de conflict decat o calatorie. :)

PS: Numarul Tabu de luna asta e extrem de fierbinte ;)