Aglomeratie mare weekendul asta la mare. Stateam unul peste altul pe cearceafuri. Si foarte foarte apropiati in mare. Gafaiam de atata caldura.

Ziceam asa, in general, pentru ca noi am avut sezlonguri iar balaceala n-am facut decat in piscina. :)

Foarte frumos Complexul Europa din Eforie Nord; plaje cu nisip fin, super conditii de cazare, personalul hotelului te rasfata cu tot ce vrei. Ramai surprins de piscinele interioare cu apa sarata din Lacul Techirghiol, de jacuzzi, spa-uri si sali de fitness..


Cabinete de ingrijire faciala si corporala, cabinete de masaj, sauna, tratamente de infrumusetare si relaxare.


Ca sa nu mai zic de mancare; preparate traditionale sau din bucataria internationala, cocktailuri speciale, vinuri din podgoriile romanesti sau din strainatate.


Super. Noi insa am stat in Neptun. Da' ce-am innebunit sa dam 10 milioane pe noapte la Europa? :) Oh da, funneeeeaaaa.

We did the usual fun stuff. Sun bathing, am baut cam doi litri de bere zilele astea - nu e vina mea ca berea concura la pret cu apa,
am jucat volei pana am cazut toropita - era un chin sa alergi dupa minge, mai ales cu nisipiul care frigea sub picioare,
am facut descoperiri senzationale..


Binenteles ca am stat la prajit toata ziua pe plaja, si cand nu eram acolo, ne gaseai la piscina sau cruising prin Neptun dupa suc, pizza sau inghetata.


Poze in care sunt 80% dezbracata nu pun asa ca va trebui sa va multumiti cu me undercover, joc de strategie ca sa nu fiu asaltata cu cereri de autografe :)

(Cate o geanta pentru fiecare portofel :p)