Zilele trecute mi-am adus aminte o chestie absolut socanta. M-am asezat pe un scaun si am cerut un pahar cu apa. Am numarat pe degete inca o data, m-am uitat in jur si da, a trebuit sa accept realitatea..

Adolescenta mea s-a terminat dar a altora de-abia acum incepe. Ca va vine sa credeti ori ba, in acest moment exista un numar imens de teenageri care-si pun cele mai naive intrebari legate de dragoste si sex si care au mare nevoie de raspunsuri.

Apoi am intrat intr-o cabina telefonica, m-am schimbat in costumul de
Dr Love si am cumparat o revista oarecare pentru adolescenti, de la primul stand gasit. A fost o experienta cool care m-a dus pana la limita de brain freeze, DAR! Iata ca mi-am revenit.. Acum sa vedem una dintre nelamuririle fetelor.

buna ma numesc dana am 13 ani si nu inteleg de ce parintii mei vor sa ma marit virgina si de ce se baga in viatza mea intima eu consider ca e problema mea ce fac cu cine fac voi ce parere aveti?


Draga Dana,

Daca tu consideri ca e problema ta, de ce intrebi niste straini?
Glumeam fata, glumeam.

In al treilea rand vroiam sa-ti spun ca esti foarte tare si foarte cool ca il intrebi pe Dr Love acest lucru. Desi nu cred ca asta e cea mai mare problema a ta (ce medie ai la romana?) am un raspuns pertinent pentru tine si celelalte fete care se intreaba acelasi lucru.

Parintii tai vor de fapt un singur lucru: sa te mariti (s-or fi saturat si ei de intrebari ca astea). Si asta nu o sa se intample daca tu o sa te culci cu primul prost care iti iese in cale numai ca sa iti validezi existenta.

Sa nu crezi, fata, ca daca cineva se culca cu tine asta iti creste valoarea. Iti creste reputatia si asta nu o sa te faca deloc fericita.

Trebuie sa astepti pana gasesti pe cineva pe care sa il/o iubesti (Dr Love is cooler then ice cold) si sa nu uiti sa porti prezervative cu tine, pentru ca asta se poate intampla oricand. :)


No really, la 13 ani isn't ok sa-ti incepi viata sexuala.
Indiferent ce zice Grigore.

Dr Luuuuv

Tocmai din motive asemanatoare celor de sus sunt foarte mandra de prietenele mele mai micute care sunt extrem de destepte pentru varsta lor de 15-17.