Ieri m-am simtit atrasa irezistibil de rochita cu valoare sentimentala de la Tina R. Cand te simti atrasa irezistibil de un articol vestimentar orice femeie stie ca e greu sa nu il imbraci.

Si cand iese Ela din casa dupa ce a stat cu jaluzele ei trase toata ziua, vremea ii ofera diverse surprize. Cateodata ploua, cateodata ninge,.. altadata e uragan.

Cine ghiceste ce se intampla cu o rochie vaporoasa cand afara e uragan?

Exact.


A fost funny si m-am bucurat de senzatia placuta cam pana cand m-am trezit cu ea peste cap. Not that funny cand un rand de masini claxoneaza si toti au gaturile intoarse si zambetele pana la urechi.

Pe uragan se apropie de mine luptandu-se cu vantul un tip incarcat cu un costum luat de la curatatorie ca sa imi spuna ca e o vreme frumoasa de plimbat in parc. (Serios?, eu credeam ca pe taifun) Ce-o fi fost in capul lui; eu cu o mana in fata si una in spatele rochiei si el cu mainile tragand costumul dupa el plimbandu-ne razand prin parc?! "Multumesc, dar ma astepta prietenul"

Am fost sa vad expozitia foto "Ce fac gayi si lesbienele in dormitor" de la Ceainaria Carturesti. Dezamagitor. Cateva fotografii pe care le puteai numara pe degetele de la maini. O persoana care imi parea cunoscuta, posibila numai daca subiectele erau din Anglia.

Urma Centrul Ceh dar cumva am ajuns la Gradina Botanica. Foarte dragut noul format al biletelor: contine o scurta istorie a gradinii, o harta, detalii despre florile carcateristice fiecarei luni a anului. In iunie e o invazie de trandafiri ce nu trebuie ratata. :)