Joaca 1: Cititul in palma
Avand in vedere digrama de mai jos, varianta pe care o stiu eu spune asa

Cu cat linia vietii e mai lunga cu atat o sa traiesti mai mult. Daca exista discontinuitati atunci vor exista ceva probleme de sanatate (wow, serios, oamenii chiar se imbolnavesc? :p). La fel si cu celelalte doua linii, cu cat sunt mai compacte si de dimensiuni mai mari cu atat o sa ai mai multa parte de iubire, de noroc, de bani.

My palm-readingul spune ca o sa traiesc de-o sa ma plictisesc, o sa am o cariera ascendenta, o sa am vile de vacanta si multe perechi de pantofi, si ca o sa am parte de doua mari iubiri. Pentru ca merit :p

Joaca 2: Winamp Shuffle
Se deschide Winampul si se adauga toate fisierele de muzica (mai putin audibilele din celelalte joace de strategie pe care le ai prin PC). Apesi J-ul, pui mainile la ochi si bajbai doua litere pe tastatura. Asculti prima melodie din fruntea celor selectate si o consideri un mesaj al destinului.

Dubla castigatoare a mea a fost Atomic Kitten - It's OK. Ciudat de corespunzatoare moodului meu din ultimele zile :)

Joaca 3: Pay it forward
De jucat toata viata if possible. De fiecare data cand cineva face un lucru bun pentru tine, faci la randul tau un lucru bun pentru alte 3 persoane.

Nu inapoiezi gestul celui care ti-a facut tie bine (asta ar fi ca pomana intre vecini, io-ti aduc tie, tu-mi aduci mie, mai mult ca sa vad cum iti iese tie coliva). De preferat ar fi sa faci un bine persoanelor fara ca ele sa afle de unde a venit ajutorul, fara sa astepti nimic in schimb.

Liviu mi-a facut rost de subiectele si raspunsurile pentru ultima proba de verificare. Alte trei persoane vor descoperi ca le au scrise pe banca in timpul examenului. (Micro, nr 5 - nu-i asa ca acum iti pare bine ca-mi citesti blogul? :p)