Now that I have your attention :)

Vineri seara m-am lasat pe mainile Anei si-am mers in Princess-ul din regie. Am incaput uimitor de multe persoane in masinuta ei, zici ca l-am testat pentru greutatea maxima, dar Ticozaurul s-a tinut bine. E mai puternic decat durerea :)

Pe drum am jucat Jocul supararii (care e cel mai suparat) si jocul tacerii (care nu scoate nici o vorba pana la destinatie), desi eu propusesem jocul "I scream" pentru calmarea nervilor, urmat de "icecream" si de "impacare". Se pare insa ca primele doua au prins mai bine la public.

Tedy si Ana au fost niste frumoase, nu stiu ce mananca (sau daca mai mananca) in ultima vreme, dar aratau asa bine ca trebuiau duse in Queen's nu in Princess :P

Pe terasa ne asteptau doua mese de oameni si inca nu ne stranseseram toti, inghesuiala mare. Am facut ameteala aia de cunostinte dupa care ramai cu idei de genul "Pe bruneta o chema Cosmin"?! dupa care a inceput petrecerea.

Pe bar erau cocotate doua dansatoare dintre care una cu talent si una cu vointa. Trei serii au fost asa, probabil le urcau astfel ca sa nu iti strice vederea, sa nu ametesti incercand sa le urmaresti pe amandoua.

Muzica by Dj Shrek.. like why? Daca are cineva ureche muzicala in film.. that's Donkey! Dar am dansat, pentru ca Nicu vroia sa-mi arate ce se invata la scoala lui de dans. Aparent nimic :p in comparatie cu ce se invata la noi :)

A trebuit sa ma ascund toata noaptea de niste baieti insistenti care se tot bagau in seama incercand cica sa aflu daca fumez. Like that trick is ever gonna work. Stiu eu ca noua metoda de agatat e sa te imbraci in negru, iei o gentuta plina de tigari si un laptop cu tine si te dai ca fiind reprezentant Pall Mall. That's sooo old.. I know you want me! :)

All fun and games, dances and drinks pana mi-am amintit ca a doua zi plec la CT si a trebuit sa imi iau la revedere. Nice group Ana has.

Princess - Terasa era amenajata dragut, cu perne dintr-un material foarte confy si servirea a fost buna si rapida. Am unit mesele si ne-am urcat pe boxe incurajati de personalul foarte amabil. Princess is hot for the summer ;)