Era mai demult o reclama la Radio Romantic unde jingle-ul se termina cu "Matematica are romantism". I totally agree. Matematica e logica, e ritmica, e plina de farmec. Eu si cu numerele ne intelegem foarte bine.

Integralele isi joaca partea muzicala ca niste chei Sol, parantezele sunt mari organizatoare de evenimente, {[(rotunde), patrate] sau acolade} - toate isi astepta cuminti randul, perioada e o prietena de incredere pe care te poti baza ca va fi mereu acolo,(.)

Matematica te solicita si iti ofera satisfactii; te invata ca in spatele fiecarei probleme vei gasi o solutie si ca tot ce trebuie sa faci e sa-ti folosesti cunostintele, imaginatia si sa depui putin efort.

Si-apoi te indragostesti.. si toata matematica pe care o stiai ti-e data peste cap. Afli ca 1 e un numar singur, ca 1+1 vor face mai mic sau egal cu 3 daca nu folosesti protectie, ca 2+1 inseamna ca el te inseala, ca 2-1 e cea mai grea ecuatie, ca iubirea la infinit dureaza maxim trei ani..

Liviu imi spunea cand eram mici ca oamenii ar trebui iubiti pentru o suma de calitati si defecte. Eram pe bancuta din spatele blocului, i-am facut calculul si l-am sarutat. Daduse cu +.

Mi-e foarte dor de cineva. Foarte.