Ticalosii

Pe de-o parte filmul arata mizeria din Romania: coruptia de la cele mai inalte nivele ale statului. Pe de alta parte.. e primul film in care Romania apare ca o tara bogata, cu o imagine aristocratica, personaje cu preocupari culturale (considerand ca e o arta sa furi si sa scapi nepedepsit).
Scenariul a fost scris de Serban Marinescu, inspirat din romanul lui Dinu Sararu, "Ciocoii noi cu bodyguard". In distributie nume precum Gheorghe Dinica, Mircea Albulescu, Monica Davidescu, Mitica Popescu, Horatiu Malaele, Mircea Diaconu..

Witness for the Prosecution

O capodopera Agatha Christie cu o Marlene Dietrich fascinanta interpretand-o pe Christine.. Helm / Vole / sotia / concubina / vipera / sotia iubitoare a lui Leonard (Tyrone Power)

A good year

a fost un good movie. Light. Mi-am amintit de ce spuneau fetele din Sex and the city prin S4 despre Russell Crowe.. *giggle* Eu nu il gasesc chiar asa de atragator. :)

Am mai tras inca o data Spiderman 3. De data asta am dat peste Casino Royale. Still not funny.

Corcodusa de aur:
Along came Polly
Nu credeam ca va exista un film in care joaca Aniston, care contine scene cu nopti de salsa si care se presupune ca e comedie romantica.. sa imi displaca atat de mult. A fost oribil! Pot sa scriu scenarii mai bune legata la ochi si ametita de bautura. Jeez. So not recommended.