Ai fost ieri dimineata pe la 10 in zona Unirii?

Ai vazut-o pe tipa aia care a batut in geamuri, a alergat pe tocuri de 10, a traversat pe rosu, a facut slalom printre oameni, a sarit peste o galeata de flori, a zburat peste scarile de la Metrou, a speriat multimea si a strigat de n ori dupa un anume barbat?..

Oh yes, it was me :)

Fac asta regulat. It's a hobby! Ma trezesc la ora 9 ca la ora 10 sa fiu la Unirii.
Aleg un tip din multime de care ma simt atrasa irezistibil, si fie ma manifest zgomotos, ca in cazul de mai sus, fie il urmaresc pana acasa.
Majoritatea isi dau seama ca sunt urmariti si incearca sa fuga. Putini au reusit sa scape. Restul, neinteresant, si-asa nu a mai auzit nimeni de ei :p Anyway, nu m-a prins politia decat de cateva ori.

Glumesc,
m-a prins de mai multe ori.
Dar cu alte ocazii. :)

So.. eram la Unirii si saream peste galeti pentru a prinde din urma un barbat.

Il cheama Dan si-am fost colegi de liceu. Dan, cand eram in liceu era mic, slab si retras, cu vocea in tranzitie, cu tricouase negre de rocker si o mustacioara de fecior care nu il faceau chiar the guy you would see and fall in love with.

DAR ceva s-a intamplat. Ceva uimitor. Mirabulos. Meduzant.

DAN A DEVENIT BARBAT.

A fost ceva la care nu ma asteptam dar, uite, s-a intamplat. Ca tot se da zilele astea verdictul pentru noile minuni ale lumii, propun sa intre in concurs si chestia asta: transformarea baiatului in BARBAT. Fascinant.

Dan cel barbat si Ela cea care sare peste galeti au avut o discutie in care Ela a reusit sa spuna de-atatea ori "ce bine arati" pana cand Dan s-a speriat si i-a adus la cunostinta faptul ca are prietena. :)

Dupa ce am facut schimb de numerele de telefon m-am dus intr-un colt si m-am dat cu capul de perete pana am numarat la 1460. Adica numarul de zile a 4 ani in care nu l-am observat pe barbatul din Dan.

Prin urmare, ca o precauta ce sunt, ieri am facut o analiza de sensibilitate in scopul de a prevedea aparitia unor evolutii viitoare in grupa mea. I bet my money on Edy Gutzu. :D