Ca sa poti participa la acest joc complicat, incredibil de greu si plin de invataminte (e de logica, de deductie, de corazon), trebuie sa cunosti regulile de aur.

Toata actiunea se petrece intr-un patrat format din 100 de patratele mai mici, numerotate precum in figura.


Personajul principal il reprezinta avionul


3 avioane precum vedeta de mai sus isi vor face loc pe plansa drept camp de bataie, vezi exemplu cu un singur avion


Prin incercari de genul 2-b, 6-a, 10-e.. jucatorul va incearca sa loveasca avioanele adversarului. If casuta 2-b contine parte de avion a) se va striga "lovit" si se va stramba din nas, daca nu contine nimic atunci caz b) se va striga "ratat"/"nimic nu stii"/"ha ha funny" si se va purcede la urmatoarea incercare contra oponentului. Daca 2-b era ultima parte din avion care ramasese neatinsa atunci se aplica c) nenorocitul (cel asupra caruia s-a abatut nenorocirea) va striga "doborat".

JOC

Undeva aici am ascuns trei avioane.

Pasionatii sunt invitati sa le doboare, atentie! din numai 40 de incercari. Daca se depaseste numarul incercarilor si eu nu am toate avioanele doborate.. inseamna ca I really am the greatest player in the world, if not.. voi decerna premii (care sunt secrete, asa ca nu intrebati). Really :)

Incercarea (una pe rand, remember total max 40) se va spune la pareri, iar eu voi updata postul conform loviturii. Albastru va insemna "lovit", iar rosu va insemna "ratat".

Go get me! :)

Rezolvare