Wicker Park

Desi probabil din cauza lui Josh Hartnett nu pot fi chiar obiectiva.. filmul mi s-a parut bun. Nu a fost genial dar colajul a fost o quite an idea, a reusit un mind game interesant, f putin previzibil. Ma balbai.. sunt cu gandul tot la Josh. *blush*
Mi-a adus aminte de "The Eternal Sunshine of the Spotless Mind". Probabil cui i-a placut unul dintre ele, ii va placea si celalalt, or something :)

Stand up comedy Eddie Izzard - Dress to kill

Inceputul a fost derutant dar dupa ce a intrat pe scena si am scapat de impresia ca e drogat, am facut abstractie de faptul ca e un travestit (executiv).. si CHIAR am inceput sa ascult ce spune.. a fost super funny. Don't tell anyone but I'm using some of his jokes.. no I'm not.... yes I am.. no.. yes :)

Shawshank Redemption

sau "Inchisoarea Ingerilor". Oldie and extremely goodie. After it am avut din nou senzatia aia de "Gosh, I want to be THAT SMART TOO". O singura gafa in tot filmul, dar nu o spun ca sa nu stric farmecul filmului.

Am incercat de asemenea sa vad Spiderman dar pe net umbla o tampenie de film "My Baby's Daddy" sub numele Spiderman 3. Not funny.

Corcodusa de aur goes to:
A Clockwork Orange
In caz ca nu mai stiam ce inseamna sa imi displaca (total) un film.. Ma intreb cine mi l-a recomandat.. so that I will never EVER take movie advices from him :P :)