De ieri seara s-au deschis portile expozitiei Eros Show ce are loc la Sala Polivalenta Bucuresti. Intrarea se face dupa orele 17, pretul este de 20lei/persoana si este permis numai accesul persoanelor peste 18 ani. I-as recomanda pe cei mai pudici sa arunce o privire pe siteul Eros Show inainte de a lua o decizie cu privire la participarea la acest eveniment. Galeria de imagini pretty says it all. O vizita la un sex shop poate fi suficient de palpitanta pentru cei care nu vor showuri live de lesbianism and other kinky stuff care se gasesc in cadrul showului :)

Il cunosc pe unul din baietii Taboo, chiar de pe vremea cand mergea cu transportul in comun si nu avea abdomenul pe care il are acum. Gasesc amuzanta nebunia din jurul lui. It will be fun.

De maine incepe Targul de Cariere Bucuresti situat in Piata Revolutiei. Vor fi prezenti acolo reprezentanti a peste 100 de companii mari si cunoscute gata sa interactioneze cu doritorii de joburi/informatii. Consilierea profesionala va avea loc intr-un cadru inedit "Career Cafe" idee implementata de Career Management. O ocazie buna pentru a prospecta angajatorii din Romania.

Ma trece un fior cand trec cu ochii peste logouri si vad Ernst&Young. Ma intreb oare cat va avea de suferit imaginea companiei in urma decesului acelei tinere angajate.

Pe 18 si 19 mai in jurul Parlamentului se vor desfasura asteptatele, pregatitele curse ale raliului GT. Circuitele stradale sunt lucruri destul de rare in Europa. Traficul in jurul Casei Poporului va fi oprit pe perioada desfasurarii competitiei. Mai multe despre "Bucharest Challenge 2007" si romanii care vor participa.

Intre 1 si 6 mai la Salla Dalles va avea loc din nou Kilipirim, targ de cultura in care toate produsele sunt la preturi speciale. Cum la BCU nu se gasesc decat foarte putine din cartile pe care le caut eu, va trebui sa umblu prin buzunare si sa vad ce propunere de buget reusesc sa obtin.

Primavara culturala bucuresteana

-Festivalul International de Teatru Bucuresti B-FIT. 24 Fun pune la dispozitie programul din perioada 20 aprilie - 20 mai.

-primul Festival International de Film BFF

-Festivalul International de Jazz "Jazzy Spring".
(which I think I'll pass and enjoy Ray un film despre care cineva spunea ca are super muzica jazz)

-pe 9 mai Ziua Europei va avea loc Parada Militara in zona Piata Universitatii.

Si binenteles mai sunt:
30 apr - Eliades Ochoa (Buena Vista Social Club)
25 mai - Gogol Bordello/The Chemical Brothers (grea alegere)
31 mai - George Michael

si.. restul e Can Can :P